torstai 2. helmikuuta 2012

Tavallista höpinää :)

Eilen meillä oli kyläilemässä kaverit molemmilla :) äkkiä menee aika kun on seuraa, nelisen tuntia vierähti hetkessä! Tein meille ruuaksi uunilohta ja itsetehtyjä lohkoperunoita, lapsille omat joissa ei ollut mausteena kuin ripaus paprikajauhetta väriä tuomassa.. Aikuisilla sitten oli vähän enemmän maustettuja :) Jälkkäriksi sitten pullaa, keksiä ja suklaata.


 Tänään syötiin samaa ruokaa lounaaksi mitä siis eilen syötiin.(kuva siis tältä päivältä) Päivälliseksi tehdään jotain uutta, katsotaan mitä jääkaapista löytyy :D

 Isimies anto mun tänä aamuna nukkua tunnin pidempään ja hoiti sillävälin Akselin aamupuuhat ja leikki pojan kanssa. Kun heräsin kahvi oli valmiiksi ketitetty, ihana aamu oli kun sai pitkästä aikaa nukkua vähän pidempään..:) vaikka kyllä Akseli antaa nykyisin meidän nukkua hyvin. 11 aikaan piti sitten miehen lähteä kouluun ja siitä menee sitten töihin.. tulee vasta joskus puolen yön aikaan..


 Ajattelin että kun poitsu nyt herää mentäis vähän pihalle touhuilemaan, kun Akseli niin tykkää olla pihalla.. Haluais koko ajan olla ulkona, vaikka onkin kylmä. Reipas poikanen :) Muuton eteen ei olla tehty vielä mitään.. pikkuhiljaa kyllä täytyis alkaa pakkaileen. Ei tässä oo kun muutama viikko ja sitten jo muutetaan. Todennäköisesti päästään muuttamaan jo viikolla 8, eli ennen mun ja Akselin hiihtolomareissua :)


Nyt lähden vielä kahvin keittoon ennen kuin poika herää päiväuniltaan:) Mukavaa loppuviikkoa teille! Ja muitakaahan että kun 60 lukijaa on täynnä, järjestän tämän blogin ensimmäisen arvonnan! :)

1 kommentti:

  1. Ihanan näköstä sapuskaa :) Ja onpas pikkumiehestä tullut isomman pojan näköinen<3

    VastaaPoista