torstai 6. joulukuuta 2012

Hän on jo täällä !

 26.11.12 Siskon-päivän aamuna syntyi meidän ihana toinen lapsemme. Synnytys oli nopea, heräsin aamulla 5:30 ensimmäiseen supistukseen joita alkoi tulla saman tien 3-4 min välein. Ja ne oli kipeitä, koko akselin synnytyksen aikana ei supistukset olleet niin voimakkaita. klo 6 herätin mieheni ja sanoin että nää taitaa olla nyt "niitä". Siinä pakkailin laukkuun hammasharjat sun muut ja puin päälleni.. Laitettiin kaikki valmiiksi minkä supistusten välissä nyt pystyin.. Klo 7 herätettiin poitsu ja kiireesti autoon ja kohti TAYSsia. Mummu tuli hakemaan Akselin sairaalan pihasta ja me kirjauduttiin sisään klo 7:35. Käyriä ei ehditty ottamaan kun olin jo niin kipeä. Siirryttiin saman tien saliin ja ehdin saada kohdunkaulanpuudutuksen joka auttoi minulla jälleen kerran tosi hyvin. Siinä sitten puudutuksen ansiosta hengähdin hetken aikaa vaikka olinkin jo täysin auki.. Ja lopulta sitten klo 9:08 pieni prinsessamme näki päivänvalon.


 Synnytyksestä jäi oikein hyvä mieli tälläkin kertaa, kaikki meni hyvin ja nopeasti, että jo suihkun jälkeen olo tuntui lähes normaalilta. Neiti syntyi siis rv38+4 ja painoa hänellä oli 3260g ja pituutta 49cm.


 Vauvan kanssa sairaalassa vietimme 2 yötä ja sitten ylpeä isoveli ja iskä tuli hakemaan tytöt kotiin.
Kotona arki alkoi kivasti kun mies oli kotona ensimmäisen viikon. Akseli on suhtautunut siskoon oikein hyvin, välillä osoittaa rakkautta vähän rajummin :)


 Koko perhe olemme niin kiitollisia tästä pienestä ihmeestä! JA niiin rakastuneita jälleen kerran <3 br="br">


Tällä viikolla olemme joutuneet vauvan kanssa viettämään kaksi raskasta päivää Lastenklinikalla. Nyt kuitenkin on kaikki hyvin, eikä siis pikkuisella ollut mitään hätää. Vein hänet keltaisuuden takia ja siinä sivussa sitten tulikin epäilys virtsatieinfektiosta joka johti lisäkokeisiin.. Onneksi kuitenkin kaikki arvot olikin kunnossa ja enää huomen aamulla menemme bilirubiini-kontrolliin omaan terveyskeskukseen. 


Tänään olisikin se itse laskettuaika mutta meilläpä onkin meidän paras joululahjamme jo täällä <3 br="br" nbsp="nbsp">


Nyt alakertaan laittaan ruokaa jotta pääsee sitten seuraamaan Linnan juhlia :)

Mukavaa itsenäisyyspäivää!

7 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea neidistä!! Sulonen prinsessa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia pienestä neidistä perheineen <3 3kk vielä pitäisi jaksaa odottaa, että meillekin kotiutuu pienokainen :)

  VastaaPoista
 3. Rakkaita ja suloisia ootte kaikki <3

  VastaaPoista
 4. Onnea ihanasta pienestä neidistä! :)

  VastaaPoista
 5. Voi Linda, oon niin iloinen teidän puolesta ja odotan kauheesti näkeväni uuden nyytin. < 3

  // Martina

  VastaaPoista