sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuosi 2012

 Tammikuussa matkustettiin ystävän luo Ouluun lentokoneella Akselin kanssa kahdestaan.


 Helmikuussa opettelin virkkaamaan juhannusruusumaton ja tehtiin Akselin kanssa ensimmäinen uimhallireissu. Pakkailtiin myös jo muuttotavaroita...Helmi-Maaliskuun vaihteessa olimme mummun ja enon mukana Rukalla jossa hiihdettiin Aksu ahkion perässä.. Isi sillä välin muutti meidän tavarat uuteen kotiin...

 

 Huhtikuussa järjesteltiin uutta kotia kuntoon ja ulkoiltiin paljon. Aloin odottaa pikkuneitiä ja voin huonosti. Huhtikuun lopussa oltiin seurakunnan parisuhde- ja perheleirillä, jossa oli mukavaa.Toukokuussa vietettiin äitienpäivää ja tehtiin perheen kesken päivä Tukholmassa-risteily Estelle-vauvan ristiäisten aikaan. Toukokuussa oli myös np-ultra ja pahoinvointi alkoi helpottaa.Kesäkuussa oli meidän toinen hääpäivämme, kasvattelin mahaa ja liikkeitäkin alkoi tuntua.


Heinäkuussa mökkeiltiin, käytiin Muumimaailmassa ja loppukuusta oli rakenneultra, jossa meille lupailtiin tyttöä. :)


 Elokuussa alkoi kerho ja nautittiin vielä viimeisistä kesäpäivistä ulkoillen ja pyöräillen.


 
 Syyskuussa heitettiin tutit sorsille ja ulkoiltiin myöskin paljon. Minua supisteli päivittäin mutta ne ei onneksi saaneet mitään aikaiseksi..


Lokakuussa meidän pikkumies täytti 2vuotta ja niitä juhlittiin sukulaisten ja ystävien kanssa.


Marraskuussa käytiin katsomassa paloautoja Akselin kanssa ja minusta tuli pienen tytön äiti, sain kokea syntymän ihmeen toistamiseen. Joulukuussa tutustuttiin uuteen perheenjäseneen, nautittiin arjesta kahden pienen lapsen kanssa ja vietettiin ihana joulu kaikkien rakkaiden kanssa...

Tämäkin vuosi on ollut oikein ikimuistoinen, paljon on tapahtunut... :) Toivotan teille jokaiselle oikein Onnellista ja Siunattua uutta vuotta! Palataan ensi vuoden puolella... :)

4 kommenttia:

  1. Ihana katsaus teidän vuoteen <3 Ens vuonna meidän on kyllä jo pakko nähdä! :)

    VastaaPoista
  2. Teille on tapahtunut niin paljon taas vuodessa ihania asioita<3

    VastaaPoista
  3. Ihana ja onnellinen vuosi näyttää olevan, kiva nähdä näin retrosti :D Siunausta teidän vuoteenne ja jaksamista!

    VastaaPoista