torstai 10. tammikuuta 2013

Hymyenkelit

Katsokaa nyt tätä suloista hymyä! Ei ole parempaa "palkintoa" arjessa kuin nämä lasten hymyt ja naurut!


Meillä arki rullaa hyvin, aamulla heräillään 8-9 aikoihin, aamupesut ja vaippojen vaihdot lapsille, sitten alas aamupalalle. Sen jälkeen vähän leikitään sisällä ja yleensä 11 aikaan vasta mennään ulos, kun vauva alkaa päiväunille. Pihalla ollaan tunti ja sitten sisälle lounaan tekoon ja leikkimään..Lounaan jälkeen, n klo 13 päästään päiväunille, neidin syötän tässä välissä ja hänkin jatkaa uniaan sinne klo 15:30-16:30 niinkuin Akselikin. Sitten taas syödään ja leikitään..Iltaisin välillä mennään myös ulos kahdestaan Aksun kanssa tai koko perhe, käydään kaupassa, kylässä, siivotaan...mitä milloinkin. Iltapalalle aletaan klo 20 ja sen jälkeen yläkertaan iltapesuille ja Akseli nukkumaan. Vauva valvoo yleensä melkein puolille öille, joten meillä on ihanaa laatuaikaa myös neidin kanssa iltaisin. Välillä katsellaan miehen kanssa leffaa ja samalla seurustellaan vauvan kanssa. Yöllä neiti syö 2-3 kertaa, tietysti on öitä jolloin imetän tunninkin välein.
Tämä meidän kuopus on hyvin tyytyväinen ja hyväntuulinen vauva, ei ole mahavaivoja, joten itkua kuuluu hyvin harvoin.
Olen jo raskausaikana ottanut tavaksi nukkua päiväunet ja yleensä nukunkin lasten välissä. Mikäs sen ihanempaa onkaan kun tuhisevat lapset molemmin puolin. Tekee hyvää ja tämän takia ehkä muutamat heräämiset ei yöllä tunnu pahoilta.


Nyt nuo kaksi ihanaa tuolla sängyssä tuhisee, taidan tällä kertaa keittääkin kahvit ja nauttia sen ihan rauhassa! Katsotaan jos sitten menisi vielä vähän lepäileen... :) Mukavaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus, kiva kun jaksat nauttia arjesta <3 Suloiset naperot ja prinsessan ensihymyjä <3

    VastaaPoista
  2. Ihania hymyjä <3 Tokassa kuvassa neidin ilme tuo ihan mieleen Akselin :)

    VastaaPoista
  3. Olipas kiva postaus! Muutenkin tykkään lukea su blogia! :)

    VastaaPoista