tiistai 22. tammikuuta 2013

Pikkuneidin ristiäiset

Lauantaina 19.1 juhlittiin neidin ristiäisiä. Silloin paljastettiin myös nimi joka on Helmi Ester Aurora. Kastejuhlaa vietettiin siis mammalassa ja paikalla olivat läheisimmät. Juhla oli kaunis ja sama pappi kastoi Helmin joka on vihkinyt meidät ja kastanut Akselin.


Helmi-neiti nukkui koko juhlien ajan, heräsi vain välillä syömään vaatteiden vaihdon yhteydessä. Vasta kun vieraat lähtivät Helmikin alkoi heräillä.. Neiti sai kummeikseen miehen veljen ja hänen avovaimonsa. Akseli sai kastamisen jälkeen kuivata pikkusiskon pään...Mutta serkkujen kanssa oleminen taisi kuitenkin jäädä ristiäisistä parhaiten mieleen. Akseli tiivistikin että ristiäisissä oli "kaikki", olihan siellä tosiaan kaikki rakkaimmat. Minun isovanhempani vain puuttuivat.


Kahvipöydässä oli monenlaista herkkua:


 Kahden laista täytekakkua, toinen oli tavallinen ja pienempi gluteeniton. Molemmat oliva todella ihanan makusia.Oli myös H- kirjaimella koristeltuja pikkuleipiä, pullaa, juustokakkua, suklaakakkua, karjalanpiirakoita, voileipäkakkua... Kaikki niin hyviä että illalla maha oli ihan turvoksissa kaikista herkuista :)


 Tässä vielä kuva serveteistä jotka tilasin:
 


 Kukka-astelmatkin olivat niin kauniit: Loppuun vielä kuvia meidän perheestä ja pikku Helmi-neidistä kastemekossaan ja juhlamekossaan :) Ihanat juhlat oli ja jäivät kauniina meidän muistoihin.
 

Oman lapsen, pienen linnun
kannoin alla sydämen.
Nyt on onni täydellinen,
syliini saan ottaa sen.
Tunnen käden, pienen, hennon,
tunnen posken pehmeän.
Voisiko olla kauniimpaa
kuin alku uuden elämän.


3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ootte niin rakkaita <3

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot koristelut kakuissa!
  Helmikin näyttää varsin tyytyväiseltä juhliinsa. ;)

  VastaaPoista
 3. hieno sormus ja upea kakku.

  VastaaPoista