tiistai 29. tammikuuta 2013

29.1.

Lapset nukkuu, mies on töissä... Ihana ihan oma hetki. Kohta mies tuleekin ja huominen hänellä onkin vapaapäivä, kivaa. Aamusta Helmillä on 2kk neuvola.. Muita suunnitelmia ei oikeastaan huomiselle olekaan. Akselin kanssa haluan ainakin ulkoilla, voitaisiin vaikka koko perhe laskea pulkkamäkeä tai rakentaa lumiukko. Lasten päiväuni aikaan ajattelin myös,että voisin käydä hiihtämässä. Meiltä on vain 50metriä ladulle, ja nyt on suksetkin voideltuina odottelemassa eteisessä.


Tänään meillä oli kerhopäivä ja kerhossa valokuvaus. Akselia ensin vähän ujostutti kuvaaja, mutta pienen äidin pelleilyn jälkeen irtosi pojasta oikein valloittavia hymyjä. Helmistäkin otettiin ensimmäiset kerhokuvat. Illalla meillä kävi ystäväpariskunta kyläilemässä pitkästä aikaa, ihana oli jutella, nauraa ja kahvitella...Kyllä kaikki ystävien ja sukulaisten näkemiset vaan niin piristää :)


Niin joo ja Akselilla oli mennyt yökyläreissu tosi hyvin, itseasiassa niin hyvin että poitsu olikin kaksi yötä reissussa. Sunnuntaina olin Akselia junalta vastassa ja äitillä taisi olla ollut enemmän ikävä poikaa kuin pojalla äitiä :) Kovasti Aksu höpöttää kuinka oli tosi kivaa reissussa ja junassa varsinkin.
Nyt täytyy kyllä tän äipän suunnata unten maille, alkaa väsy painaam silmiä kiinni. Hyvää yötä! 

1 kommentti:

  1. Kiitos teille vielä kivasta ehtoosta! :) Toivotaan, ettei seuraavaan kertaan kulu niin kamalan pitkää aikaa! :)

    VastaaPoista