torstai 7. helmikuuta 2013

Viime päivien touhuja

Helmikuusta jo 1/4 mennyt, hurjaa... Päivät tuntuu jo paljon pitemmiltä ja ulkoilla ehtii valosan aikaan vielä päiväunien jälkeenkin. Kevät on pian täällä! :)


Viime viikonloppu meillä meni kyläillessä kaikilla isovanhemmilla. Oltiin papalla pe-la yö ja mammalassa la-su yö. Sunnuntaina sitten vielä kotimatkalla poikettiin mummulaan leikkimään kun isi oli töissä... Tällä viikolla ollaan sitten oltu ihan kotona. Tiistaina kerhoiltiin ja minä kävin hiihtämässä miehen tullessa töistä. Keskiviikkona kävin myöskin hiihtämässä, meillä lähtee latu siis ihan tosta vierestä, joten hiihtoa on helppo harrastaa.

 
 Helmin kanssa hienosteltiin ja sovitettiin mammalta ja vaarilta saamia kastehelmiä

Tänään kävi päivällä ystäväni kylässä ja leivottiin Akselin kanssa "mokkapala-muffineita". Lasten nukkuessa päikkäreitä juteltiin ja herkuteltiin. Tietty pikkuleipuri itsekin sai maistaa herkkujaan.


 Aksun päikkäreitten jälkeen ystävä lähtikin ja mentiin käymään pihalla, Helmi vaunuihin ja Aksun kanssa lumitöitä. Nyt illalla mamma, vaari ja Jenni-täti kävivät myöskin kyläilemässä ja heidänkin kanssa herkuteltiin muffineilla, kaupan sydänkakulla ja karjalanpiirakoilla. Nyt poitsu simahtikin jo sänkyyn ja Helmin kanssa lähdetään vielä iltapesuille ja nukkumaan. Hyvää yötä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti