tiistai 26. helmikuuta 2013

Muru 3kk

Meidän kuopuksemme täytti tänään jo kolme kuukautta. Huomenna neidillä on neuvola ja Helmi saakin rokotuksia.. Neiti on edelleen hyvin tyytyväinen vauva, itkeskelee hyvin vähän. Oikeastaan vain jos on nälkä eikä ruoka tule heti. Helmi ei syö tuttia kuin satunnaisesti, hän ei huoli sitä. Ja ainut tutti joka kelpaa on NUK-merkkinen. Tarkka tyttö ;)


Helmi on nyt muutamana päivänä mahalla ollessaan kääntynyt selälleen ja kovasti yrittää leluihin tarttua. Ihana hymyenkeli tuo tyttö on ja isoveikan leikit on kaikista mielenkiintoisimpia..
Akselikin kovasti haluaisi siskon leikkeihin mukaan, mutta vielä vähän täytyy odottaa. Ihanaa nähdä kuinka sisarukset nauttivat toisistaan noin paljon!


Täytyy kirjoittaa ensi kerralla tytön neuvolakuulumiset. Tämä onkin viimeinen neuvolakäynti tässä kunnassa. Tavallaan vähän haikeat fiilikset jättää tämä koti ja paikkakunta, vaikkakin innolla jo odotan muuttoa uuteen kotiin. Mä olen niin tunne ihminen, että ajattelen kun täältä esim lähdettiin Helmiä synnyttään.. Näin "ääneen sanottuna" se kuullostaakin vähän hölmöltä. Mutta ehkä joku ymmärtää :)

1 kommentti:

  1. Mä niin ymmärrän noi tunteet :D Meillä on vieläki ikävä edelliseen asuntoon, koska se oli se asunto minne asteltiin avioparina ja minne tultiin sairaalasta esikoisen kanssa jne. <3

    VastaaPoista