perjantai 25. tammikuuta 2013

Tyttöjen hetki

Akseli lähti kummitädin ja -sedän matkaan Helsinkiin yökylään ja isi on töissä. Minä ja Helmi ollaan kaksistaan kotona, tosin neiti nukkuu jo kolmatta tuntia päiväunia ulkona. Kun hän heräilee nautitaan me toistemme seurasta kaikessa rauhassa ja odotellaan isimiestä kotiin.. Illalla mennään käymään Ikeassa ja josko jotain herkkuja hakisi :)


Me oltiin miehen kanssa kipeenä tässä pari päivää, molemmat vatsataudissa. On se ihan kamala tauti... Onneksi lapsiin ei tarttunut... Eilen oltiin jo molemmat oikeestaan kunnossa, ja tänään on jo ollut ihan normaali olo.


Viime viikolla Akseli kävi ensimmäistä kertaa parturissa. Poika istui ihan hiirenhiljaa koko 20minuutin ajan.. Parturin jälkeen haettiin sitten kaupasta tarroja palkinnoksi, että suostuu menemään vielä uudelleenkin.


Saa nähdä kuinka ikävä äidillä tuleekaan poikasta.. Hän ei ole ollut yökylässä kuin kaksi kertaa, mammalassa reilu vuoden ikäisenä ja mummulassa vähän ennen Helmin syntymää. Tiedän kyllä että Akseli pärjää, hän odotti reissua koko viikon ajan.. Puhui, että lähtee "Tiitin" ja "Toton" kanssa junaretkelle. Ja eihän se ole kuin yksi yö :) Turha tässä on ikävöidä, huomenillalla meidän touhupoika onkin jo taas takasin kotona riehumassa. Nyt vaan nautin tästä rauhasta. Kiitos vaan teille ihanat kummit, kun otitte Akselin kyläileen!


Rentouttavaa viikonloppua! Nyt kuului itkuhälyyttimestä kutsu!

1 kommentti: