perjantai 16. elokuuta 2013

Kuulumisia

Kesä on hujahtanut ihan hetkessä ja taas ollaan syksyssä. Jotenkin on olo että vastahan oli viime syksy ja jännättiin koska meidän pikkuinen syntyy... Mutta niin vaan sitä on vuosi kulunut.


Meillä on Akselilla alkanut jo seurakunnan päiväkerhokin ja hieman on poikaa jännittänyt kerhon aloitus.. Mutta aina kun olen pois hakenut on ollut iloinen ja reipas poika vastassa ja kertonut mitä ovat kerhokavereiden kanssa tehnyt. Tuo kerho on kaksi kertaa viikossa aamupäivisin klo 9-11 joka sopii meille loistavasti. Tänäänkin kun vein pojan kerhoon lähdin neidin kanssa suoraan siitä lenkille ja kerettiin vielä kotiin suihkuun sekä keittämään rauhassa aamukahvit. Helmi siis nukkuu juuri tuohon 9-10 aikaan ensimmäiset päiväunensa.

Veneretkellä Näsijärvellä saaressa paistamassa makkaraa

Helmi on kasvanut ja kehittynyt kesän aikana huimasti eikä olekaan enään mikään pikkuvauva. Hän osaa taitavasti jo istua ilman tukea, ryömii eteenpäin lujaa, heijaa itseään konttausasennossa... Iso tyttö jo. Viime viikolla oli myös neidillä 8kk neuvolalääkäri (Helmi tosin oli jo 8,5kk), jossa kaikki oli kunnossa. Mitoiksi saatiin 69cm ja 7800g. Seuraavan kerran onkin neuvola vasta 1vuotiaana, eikä siihenkään ole kuin n. 3 kuukautta. Kohtahan täytyy jo lasten synttäreitä alkaa järjestään, Akselin synttäreihin onkin enää se 2 kuukautta :D

Helmi-neiti 8kk

Nyt kun kesä alkaa olla ohi niin ehtii taas koneelle päivittelemään enemmän kuulumisia.. Joten palaillaanpa taas pian :) Rentouttavaa viikonloppua jokaiselle!

Akseli on oppinut pyöräilemään kesän aikana

3 kommenttia:

 1. Oii että on söpö pikkuneiti kasvanut! Akseliki jo niin iso poika, lapsista sen huomaa miten nopeesti toi aika menee :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lapsista tosiaan ajan kulun huomaa.. Ja itsehän ei kuitenkaan vanhennuta ollenkaan;)

   Poista
  2. ei :-D aina ollaan parikymppisiä, ehkä vähä päälle ;)

   Poista