lauantai 18. joulukuuta 2010

Akseli 2kk

Onnea muru 2kuukautta!
Aamupäivästä lähdettiin käymään kaupassa, ja arvatkaa vaan kuinka monta muutakin siellä oli! Miehellä menikin jo hermot siinä väentungoksessa kun piti viimeisiä joululahjoja hakea ja minä sahasin kaupassa edes takas. Aina muka menin väärään suuntaan... Maanantain on sitten 2kk neuvola, ja saa uusia mittoja Akselista. Luulen että poitsu painaa nyt noin 5kiloa, ja pituutta ehkä 58cm. Neuvolassa Akseli saa myös ensimmäisen rokotteen, rota-rokotteen suun. Saas nähdä tuleeko siitä mitään vaivoja.
Tänään tulee minun veljeni, Akselin kummisetä meille kylään. Illalla syödään ranskalaisia ja nakkeja, sipisiä ja varmaan käydään muutamassa osassa saunassa :) Kiva ilta siis tiedossa!
Nyt vielä odotellaan kummisetää ja katsellaan koko perhe ampumahiihtoa, Akseli "katselee" (nukkuu) isin sylissä ja äiti on samalla koneella.. Pitäisi mennä paketoimaan taas lahjoja.
Lopuksi vielä video meidän murusta. Opettelee jokeltelemaan <3

1 kommentti:

  1. Onnea Akseli! :)

    Meillä tosta rotasta meni kakka löysäks ja joka kerta, kun se on anetti niin seuraavana päivänä pojalla on ollu nuha. En oo kuullut että kellään muulla on tapahtunut näin (siis nuhaa).

    VastaaPoista