maanantai 20. joulukuuta 2010

Neuvolassa käyty ja jouluun enää 4 yötä...

Akselin 2kk neuvolassa tänään siis käyty. Poika kasvaa hyvin, alakäyrillä kuitenkin mennään.. Mutta täytyy muistaa että pikkuinenhan tuo oli syntyessään (minä kun heti googletin vauvan kasvusta..)
Uudet mitat kuitenkin:
Paino: 4970g
Pituus: 56,5cm
Päänympärys: 39cm
Tänään annettiin myös se rotavirusrokote, poitsu nukkui rokotuksen annon jälkeen varmaan 5 tuntia, söi vaan kerran välissä.. Muita oireita ei vielä ainakaan ole ollut, paitsi siis toi väsymys.
Veljeni innostuikin olemaan meillä kaksi yötä, ja lähti tänä aamuna. Lauantaina tämä äiti sai käydä ihan yksin, rauhassa saunassa, kun pojat olivat keskenään. Sitten vaihdettiin vuoroja, minä jäin Akselin kanssa. Täytyihän poitsunkin päästä lauantai-kylpyyn..

Melkein puolituntia taas kylvettiin.. Akseli oli niin onnellinen siellä vedessä polskiessaan <3 Ihana. Tällä kertaa ei myöskään tullut itkua kun lopetettiin kylpeminen, vaan hymynaama säilyi myös kun öljysin pojan.

Ylihuomenna lähdemme minä, Akku ja Nenna jo joulunviettoon mummulle. Mies jää vielää päiväksi töihin ja tulee sitten aatonaattona perästä. Täytyisi siis hyomenna pakata..Se ei ole mikään pieni määrä tavaraa kun tämä perhe lähtee...
Akseli tykkää katsella ja kuunnella mobilea. Kovasti myös juttelee mobilelle ja neuvolasta saadulle hymynaamalle. Tänäänkin viihtyi yksinään melkein tunnin, ja koko ajan kuului höpötystä. :)
Nennakin halusi tulla kuvatuksi.
Nyt pukemaan Akselille yövaatteet, toinen jo nukahti äitin syliin <3 Isikin tulee kohta töistä :)
Kauniita unia kaikille!

1 kommentti: