perjantai 31. joulukuuta 2010

Joulun juttuja ja Uusi vuosi :)

Joulu on nyt juhlittu ja tämäkin perhe palannut kotiin eilen. Oli ihanaa olla kyllä nähdä kaikkia rakkaita, mutta nyt on jo niin ihana olla kotona!
Joulu meni kivasti, oltiin aattona mummulassa, jossa kävi joulupukkikin...
Akseli nukahti tosin pukin syliin, ei ainakaan pelännyt.
Joulupäivänä lähdimme päivällä sitten mammalaan. Siellä oli kaikki miehen sisarukset perheineen koolla. Pukki oli ollut vähän hajamielinen kun oli jättänyt lahjoja vähän sinne sun tänne, joten jaoimme vielä lahjoja kun menimme :) Illalla pelasimme Rappa kaljaa, ja kyllä nauratti! Ja taidettiin me laulaa vähän Singstariakin..
Tapaninpäivä iltana lähdimme vielä papan luokse. Sielläkin vielä jaettiin lahjoja.. kyllä me ollaan oltu kilttejä, kun saatiin niin paljon kaikki lahjoja. Kiitosta vaan vielä kaikille! <3 Lahjoista voisin laittaa kuvia, mutta laittelen vasta kun loputkin lahjat on haettu mammalasta.. kaikki ei mahtunut meidän autoon.. :D
Papan luota mentiin sitten takasin mammalaan vielä, ja siellä oltiin sitten kolme yötä. Minä ehdin olla mahataudissakin mammalassa.. oli sitten inhottava tauti, mutta nyt se on onneksi ohi, nyt riesana on enää yskä.. Aseli leikkii innoissaan uudella joululajaksi saamallaan leikkimatollaan. Kauheasti on asiaa noille leluille.. :)

Nyt on sitten tämä vuosi lopussa. Tämä vuosi on ollut elämäni paras vuosi. On tapahtunut paljon asioita. Tammikuussa (1.1.10) menimme kihloihin. Maaliskuussa saatiin tietää että saamme vauvan <3 Samoihin aikoihin aloimme suunnitella häitämme. Huhtikuussa kävimme ensimmäisessä ultrassa. Kesäkuun alussa minä sain valkolakin. Keskuun 19. päivä sanoimme Tahdon.
Häistä lähdimme suoraan häämatkalle Bulgariaan. Hääyön vietimme Helsinki-Vantaan lentokentällä.
Syksyn kasvattelin mahaa ja tein töitä elokuuhun asti kunnes jouduin jäämään sairaslomalle..
Lokakuussa sitten viimein syntyi pikkuinen rakas poikamme. Minusta tuli ÄITI!

Vietämme uuttavuotta ihan perheen kesken. Syömme herkkuja ja taidamme käydä vähän ulkona kävelemässä jos näkisi raketteja.
Ainiin, ostin itselleni ruusukimpun yksivuotis kihlapäivän kunniaksi, kun mies ei ehdi ostaa kun on töissä kuuteen asti :D

ONNELLISTA JA SIUNATTUA UUTTA VUOTTA TEILLE KAIKILLE!

2 kommenttia:

  1. Hei! Ihana blogi, ja ihana Akseli :) Toivottelen kaikkea hyvää vuodelle 2011 koko teidän perheelle!

    VastaaPoista
  2. Ihana ja tapahtumarikas vuosi teillä, kiitos kun olemme saaneet elää mukana <3

    VastaaPoista