perjantai 18. maaliskuuta 2011

Äidin höppä 5kk

Meidän pikku pallero täytti tänään jo 5kuukautta! Aika vaan menee niin hirmu nopsaa.. Sama aika kun vielä menee niin suunnitellaan jo Akselin yksivuotisjuhlia! Akselin 5 kk neuvola on vasta 30.3 joten silloin vasta päivittelen uusia mittoja :)
Kuukauden päästä meidän on myös alettava syöttää kiinteitä Akselille.. Äitiä vähän jännittää.. Ens neuvolassa sitten keskustellaankin siitä. Mitä te olette antaneet ensimmäisenä?

Kurkku alkaa tuntua jo hiukan paremmalta, tänään olen ollut melkein ilman särkylääkkeitä. Ihanaa jos tämä tästä alkaisi paranemaan ja voisi syödä taas normaalisti :)

Huomenna lähdetään Tampereelle, pappalaan kyläileen. Mies menee aamusta töihin ja pääsee jo puoli neljä, sen jälkeen lähdemme ajelemaan. Sunnuntaina mennään papan ja enojen kanssa käymään minun mummulassani Keski-Suomessa. Ihanaa nähdä mummua ja pappaa pitkästä aikaa! He odottavat meitä, Akseli on heidän ensimmäinen lapsenlapsenlapsi, ja ovat siitä ihan tohkeissaan :)

Akseli ei enää oikein viihdy sitterissä vaan yrittää koko ajan päästä istumaan. Välillä näyttää niin hurjalta kun pikkunen ihan roikkuu siinä.

Nyt kuitenkin alan katselemaan telkkua kun Akseli jo nukkuu ja odottelen miestä töistä! :) Aurinkoista ja keväistä viikonloppua!

11 kommenttia:

 1. Onnea Akseli 5kk! :)
  Meillä aloitettiin kiinteät ihan sillä perus perunalla :D

  VastaaPoista
 2. Voi, ihania kuvia Akselista! Kyllä pikkupoika on jo niin kasvanut...ihan otsatukkakin jo näkyy;)Kiva, kun pääsette isovanhempia katsomaan <3

  VastaaPoista
 3. Onnea Akselille viidestä kuukaudesta!
  Mekin alotettiin kiinteät ihan perunalla, kaveri oli kuulemma porkkanalla alottanut, meillä oli porkkana toisena :) sitten tais olla bataatti, vai oliko päärynä.

  VastaaPoista
 4. Onnea Akselille! Meillä neiti syntynyt 17.10 eli päivä on meidän lapsilla ikäeroa :)

  VastaaPoista
 5. Voi jestas, miten söötti poika!!

  VastaaPoista
 6. Meillä samana päivänä syntyny pojat:) Ite alotettiin bataatilla, perunasta tulivaan maha kipeeks vauvalla.

  VastaaPoista
 7. Sonja kiittää ja myöhäiset onnittelut myös Akselille! :) Me aloitettiin maissilla. Pari päivää vatsa oli kipeä, mut se tais lähinnä johtua siitä ettei vatsa ollu tottunu kiinteään.

  VastaaPoista
 8. Ai niin, meillä roikutaan sitterillä ihan samalla tavalla!

  VastaaPoista
 9. Meillä eka peruna, tokana porkkana, kolmantena maissi ja sitä rataa.:)

  VastaaPoista
 10. Onnea Akselille uusista kuukausista :) Niin se aika vaan menee nopeaa, vastahan meiän neiti oli nuin pieni...

  Me aloitettiin kiinteät just 5kk iässä, ensin perunalla, sitten porkkanaa ja bataattia...siitä sitten pikkuhiljaa lisättiin muita. Ois muuten mukava meilailla, kun en tunne paljoa omaa ikäluokkaa olevia äitejä ja varsinkaan vaimoja...Vaikka asutaankin ilmeisesti aika kaukana..Mulle voi laittaa sähköpostia tuohon blogiosoitteeseen st.brigitten@hotmail.com niin voin kyllä antaa sitten oman oikeankin s-postin... :) Jos vain haluat!

  VastaaPoista
 11. Akseli kiittää onnitteluista! :) Ja äiti taas vastauksista ruoka-kysymykseen. :)

  VastaaPoista