keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Keskiviikon juttuja:)


Arvatkaapas mitä meillä juhlittiin tänään...? :)

No Akselin ensimmäistä nimipäivää! Tai eipä me sitä kummemmin juhlittu, isi oli koulussa ja me käytiin poitsun kanssa kaupungissa vähän ostoksilla.


Käveltiin tästä kotoa sinne kaupunkiin, meiltä on noin 3kilometrin matka, oli mukava kävellä aurinkoisessa säässä! Ostin Akselille lelun, Hyvän yön rukoukset- kirjan ja kaksi NameItin unipukua alesta:) En siis mennyt mitään erikoista hakemaan, halusin vaan pikkumiehelle jonkun pikku lahjan löytää.


Kaupungista tulimme bussilla takaisin ja että minua ärsyttää.. Bussiin mennessä tuli mukava nuori nainen kysymään tarvitsenko apua vaunujen kanssa, ja sain siis nostoapua bussiin. Bussi oli sen verran vanha että siinä oli kaksi korkeaa rappua, ja olisi ollut hankalaa saada vaunut yksin ylöspäin.. No sitten bussista pois jäädessä rämistelin vaunut yksin pois, vaikka samalla pysäkillä jäi noin 20 muutakin pois! Ja kukaan ei tarjoutunut auttaan, vaan piti katseensa visusti meistä pois päin, ettei tarvitsisi auttaa.. No onneksi näin päin, helpompi vaunut oli pois saada kuin sisään...
Tälläinen avautuminen sitten tälläkertaa:)
Sitten lopuksi vielä Marin blogista Elämäni äitinä haaste Top 5- kauneudenhoito tuotteet


Eli tässä mun melkein päivittäin käyttämäni:
Nivea Young clean deeper puhdistaa ihon hyvin ja tekee kasvoista ihanan pehmeän tuntuiset.

Lumenen päivävoidetta laitan meikkipuuterin alle.

Sitten en osannut päättää meikeistä mikä olisi tärkein, ripsaria laitan kyllä joka päivä.. Ja jos sitten johonkin lähden laitan vähän Lumenen meikkipuuteria, Chanelin aurinkopuuteria ja huuliin silaus Lancomen väritöntä huulikiiltoa. En siis joka päivä meikkaa, paitsi laittamalla ripsiväriä.

Sitten kynsiin käytän Trindin hoitotuotteita, en kauheasti jaksa lakkailla kynsiä mutta nämä pitää kynnet siistinä.

Ja viimeisenä lempi hajuveteni, Lancomen Magnifigue, jota käytän silloin tällöin, en läheskään joka päivä.

Haaste kuuluu laittaa kolmelle eteenpäin, tällä kertaa ne menee omaan sukuun:

anopilleni Mammelille (Kivimäen Elämää)
kälylleni Johannalle (Mannapuuro)
ja nuoremmalle kälylleni Jepalle (i lööv u) , joka on myös Akselin sylikummi:)


Huomenna mennään Akselin kanssa taas kahden viikon tauon jälkeen kerhoon, kivaa!

2 kommenttia:

  1. Rakkaat onnittelut Akselille nimipäivänä <3 Ihanat lahjat Aksu sai äidiltä ja isiltä, varsinkin tuo rukouskirja lämmittää mammankin sydäntä <3 Kiitos haasteesta....kauneudenhoito tuotteeni...älkääs nyt naurako siellä ;)

    VastaaPoista