perjantai 25. maaliskuuta 2011

Laihdutus höpinää ja muutakin :)

Tänä aamuna Akseli heräsi jo 5.20 ja eipä poitsua enää saanut millään nukahtamaan edes vähäksi aikaa.. No rakas mieheni sanoi sitten mulle että voi nousta Akselin kanssa ja katsoo itse samalla koulujuttuja. Minä sain sitten nukkua kahdeksaan asti, ja jossain vaiheessa pojatkin oli kömpinyt takaisin sänkyyn. Ihanat pojat mulla! (Kuvassa Akselilla uusi yöpuku, NameIt n. 5e)

Aamupäivästä lähdettiin sitten minä ja poitsu mun kaverin kanssa lenkille. Mies lähti kouluun... Nyt me odotellaan sitten miestä kotiin syömään ja sitten sen täytyykin jo lähteä töihin illaksi :( Huomennakin murulla on töitä 10-18, mitähän me keksittäisiin Akselin kanssa... :)
>

Tässä poitsu esittelee uutta kevät -pipoaan, joka ostettiin eilen Lindexiltä :)

Sitten sitä laihdutus -asiaa.. Elikkä raskauden aikana mulle tuli kiljoa melko paljon. Neuvolakortin lähtöpaino oli 68kg (ja pituus 173cm) ja synnyttään mentäessä 85kg. Synnytyksen jälkeen paino jumittui 74kg. Nyt kuitenkin joulun jälkeen aloitin lenkkeilyn 3-4 kertaa viikossa ja sen avulla olen saanut painoni tippumaan 69kg! Tavoitteena on vielä muutama kilo pois (65kg) ja kiinteytyminen.

Nyt kun me muutetaan, aloitan toukokuusta lähtien käymään Elixia- liikuntakeskuksessa. Olen siellä ennenkin ollut jäsenenä kaksi vuotta ja nyt taas liityn, ihanaa päästä jumppaamaan! :)

Mahtavaa viikonloppua kaikille, me suuntaamme huomenna auton kohti Mammalaa! :)Lisäys Minä ja Akseli lähdetäänkin kohta enojen kyydillä Mummulaan (mun äidille) ja mies tulee huomenna töiden jälkeen hakemaan meidät sieltä.. Siitä jatketaan sitten Mammalaan :) Kivaa että sain huomispäivälle vähän jotain ohjelmaa!

4 kommenttia:

 1. Meidän oliverkin herää välillä tuollasiin aikoihin. Se on erittäin ärsyttävää, jos itse pääsee nukkumaan 1-2 aikaan. :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia Akselista! Ja onnea nimipäivän johdosta näin jälkikäteen...Onnea myös äidille kilojen tippumisesta! :-) Odottelen meiliäsi, kirjoittele kun ehdit :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa tänään nähdään Akseli-kulta <3

  VastaaPoista
 4. Suloinen poika tuo Akseli :)

  Mullakin olisi kiloja pudotettavana. Tosin olen ollut aika laiska asian suhteen. Alussa niitä lähti niin helposti. Mut ehkä sitten kun muutetaan uuteen asuntoon ja pääsen Sonjan kanssa helpommin lenkille.

  VastaaPoista