keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Akseli kääntyy!

Akseli oppi kääntymään, eilen! Selältä mahalleen.. Ja se on jo niin nopsaa touhua etten saa kunnolla kuvia otettua :D Eilen Akseli yritti meidän sängyllä jonkun puoli tuntia kääntyä.. Sitten
vaan humps ja poitsu oli masullaan. On tää vaan niin hienoa kun lapsi oppii uutta!


Ja tänään luulin näkeväni kaksi puhkeavaa hammasta edessä alhaalla.. Mutta en ole varma koska Akseli ei oikein tykännyt kun tutkin sen suuta:) No kyllä ne sieltä joskus sitten puhkeaa!

Tämä alkuviikko äidillä on mennyt taas liikunnan parissa, maanantaina ja tänään olin kaverin kanssa jumpalla, BodyPumpissa. Mies on ollut Akselin kanssa sen ajan. On kyllä ollut ihanaa, kun jumpatessa ei ehdi edes ajatella sitä että on ikävä Akselia:) Tämä äiti tuulettuu näin. Eilen oltiin sitten kahden tunnin vaunulenkillä aurinkoisessa säässä! Olo on kyllä nyt niin hyvä ja kuntokin alkaa parantua, pikkuhiljaa hyvä tulee:)

Loppuun vielä video Akselista:Ai niin, jos teillä on toiveita postausten suhteen niin kertokaahan siitä:)

9 kommenttia:

 1. Vau, Akseli hienosti olet oppinut kääntymään:)Täällä kummitäti, vaari ja mamma katsoo sen kymmenen kertaa videoo:)Terkkuja äidille ja isille <3

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sulla! :) Olisi kiva saada postaus noista vaunuista, joita käytätte, Teutoniat. Itselle alkaa olla jo ajankohtaista niiden hankkiminen ja kovasti haluaisin saman mallin mikä teillä. Kovin hintavat ovat, mitä olen katsellut ja siksi olisi kiva kuulla kokemuksia!
  - 32+2

  VastaaPoista
 3. Toiveena on, että postauksia tulisi useammin! :) Olisi kiva lukea, mitä teette päivittäin (vaikka olisittekin vaan kotona tekemättä mitään:D)..

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta taidosta! :) Video oli ihana, Nasu oli siitä ihan haltioissaan. "Vauuuuva, vauuuuuva"

  Toivoisin sellaisen päivä meidän kanssa-postauksen, ne on ihania :) Ja kodista lisää kuvia!

  VastaaPoista
 5. Postauksia vähän useammin olisi kiva lukea! Käyn monta kertaa päivässä kurkkimassa, onko tullut uutta. Aina petyn kun ei ole mitään, sen verran kivoja on sun postaukset ollut :) Olisi kiva jos esittelisit kodin, ja myös postaus Akselin "hoitokaapista" eli mitä shampoota, öljyä, vaippoja yms. käyttää! Ja vaikka Akselin vaatekaapin sisältö... Ja paljon kuvia, niitä on aina kiva katsella! Tuore perhepotretti olis kans kiva.

  VastaaPoista
 6. Voiii, söpö video. :) Meidän poju nostelee jalkoja samalla tavalla kun siinä alussa. Mahallaan ei viihdy yhtään. On se kyllä kummaa, kun vauvat kehittyy todella nopasti. Ei enää muistakaan miten pikkuvauvana ne vain olla möllötti. :)
  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 7. Postaustoiveena ennen kaikkea se, että niitä postauksia tulisi vähän useammin kuin 1-2 viikon välein. Ja kuvia on kiva katsella! Ehkäpä videopostaus (jossa siis sinä puhut) ?

  VastaaPoista
 8. romantikkona musta olis kiva lukea vähän sun ja sun miehen parisuhteesta, esim. miten ootte tavannu, kuinka päädyitte yhteen, kosinnasta jne kaikkee söpöö! :)

  VastaaPoista