perjantai 15. huhtikuuta 2011

Väsyttää!

Hei, lupasin tehdä meidän vaunuista postauksen jo eiliselle.. Mutta kun en jaksa olla koneella, oon nyt niin väsynyt. Akseli on valvonut nyt kaksi yötä peräkkäin, ei ole nukkunut juuri lainkaan. Nyt toivon että tämä yö menisi paremmin, ainakaan ilta ei ole ollut samanlaista huutoa. Luulen että Akseli itkee hampaita ja mahakipua (perunasta). Akselihan ei siis ole nukkunut koskaan kolmea tuntia pidempää pätkää öisin, yleensä heräilee kahden tunnin välein.. Mutta nyt on huudettu lähes koko yö, viiden minuutin välein. :(
Teen kuitenkin postauksen heti kun ehdin ja jaksan ottaa vaunuista kuvia ja kirjoitella tänne. Älkää nyt hermostuko vaikka lupasin :)


Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Voi että, varmasti hampaiden tulo itkettää... Meilläkin heräiltiin ekojen hampaiden tulon aikaan parin minuutin välein. Onko teillä sellaista viilentävää ns. purulelua? Siis sellainen joka laitetaan jääkaappiin, sen sisällä on vettä...Meillä se ainakin auttoi :)

  Ja ei hermostuta, hyvää jaksaa odottaa! Voimahalit<3

  VastaaPoista
 2. Heips, peruna aiheuttaa suurimmalle osalle vauvoista mahanpuruja...suosittelen bataattia, se on makeampaa ja hellempää pikkuiselle masulle...ja vastaa ihan perunaa, voi lisätä muita makuja iän mukaan aikanaan kylkiäiseksi...

  Ja jos epäilet että olisi hampaat voit antaa siihen Panadolia nestemäisenä illalla ennen nukkumaan menoa...se on kova kipu mikä hampaiden tulo aiheuttaa ja silloin särkylääke on ihan suositeltavaa =)

  Ja St.Brigittenille terkut, samoin pikkuiselle =)

  Terkuin, Mi-Ma

  VastaaPoista