keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Peruna on pyöreä, peruna on soikea, peruna on ruoka ihan oikea!

Kiitos kivoista postausideoista! :) Yritän nyt toteuttaa niitä... Ja lisää saa toki ehdottaa, jos jokin meidän elämässä kiinnostaa, josta en ole kirjoittanut!
Toukokuussa muuton jälkeen ehdin paremmin kirjoitella, nyt en vielä voi luvata että ehtisin joka päivä. Huomenna ajattelin tehdä kuitenkin postauksen Akselin vaunuista, Teutonioista.

Me aloitettiin tänään antamaan Akselille kiinteitä. Ensimmäiseksi sai poitsu nyt sitten perunaa, joka on ihan itse nostettua luomuperunaa Mammalan perunamaalta! :) Akseli maisteli että mitäs kummaa tää on ja vähän irvistelikin.. Mutta kyllä sitä vähän nieltiinkin:)Kyllähän se peruna maistuu paremmalta Muumi-lautaselta:)

Ensimmäinen lusikallinen!

"Äiti mitä tää on?"
"Hyihyi"
Siinä vähän kuvia maisteluista. :)
Meidän TrippTrapp on kyllä kasattuna odottamassa Mummulassa.. Ei viitsitty raahata sitä tänne, niin viedään se sieltä sitten uuteen kotiin. Joten peruna-maistelut tehtiin sitterissä.
Ollaan me kuitenkin tuoliakin jo kokeiltu ja siinähän vasta hauska on istua!

Ja muuten! Akselille tosissaan on tulossa ne kaksi hammasta! Ne vaivaa kyllä poitsua mutta kohta ne jo puhkeaa:) Sitten pääsee Akseli puremaan meitä:D
Tässä on nyt sitten kuva meidän perheestä, joka on otettu maanantaina, kun oltiin Akselin kummien kanssa syömässä American Dinnerissä.

Mukavaa keskiviikko-iltaa teille lukijani! Yritän kirjoittaa vähän ahkerammin.. :)

5 kommenttia:

 1. Hihii mitkä ilmeet! :) Meilläkin peruna sai aluksi melkoiset irvistykset, eikä se lusikkakaan kovin tuttu ollut :D

  Ihana kuva teistä<3

  VastaaPoista
 2. Sellanen kysymys & vastaus -postaus olisi kiva!! Eli lukijat saisivat vaikka muutaman päivän ajan esittää kysymyksii ja sitten vastailisit niihin :)

  VastaaPoista
 3. Ikävä Akselia, kun näin kuvista näkee kuinka on kasvanut taas kovasti <3 Ihana kuva teidän perheestä <3

  VastaaPoista
 4. Millonkas ootte alottanu syöttötuolissa istuttamisen? Ku neuvolalääkäriltä kysyin, nii se oli sitä mieltä, ettei missään tapauksessa viel puolivuotiaana. Kaverit on kyllä alottanu jo sen ikäisenä istuttamaan syöttötuolissa, ku istuuhan se sylissäkin. Tuolin hankinta ois eessä...

  VastaaPoista
 5. Akseli on kerran kokeillut syöttötuolissa istumista mummulassa, kun mies sen siellä kokosi.. :) Ei siis vielä ole meillä käytössä, vaan odottelee mummulassa. Ajateltiin ottaa sitten käyttöön kun muutetaan eli kahden viikon päästä jolloin Akseli on 6,5kk. Neuvolassa meille sanottiin että saa istuttaa pieniä aikoja, kun Akseli istuu jo selkä suorassa:)

  VastaaPoista