maanantai 24. tammikuuta 2011

Kotityöt jaettu ;)

Nyt on miehen kanssa riidat selvitetty ja hänkin on auttanut minua enemmän kotitöissä. Joskus ehkä kannattaa siis älähtää kunnolla jos ei apua saa ;) Miehen mielestä viime teksti oli "ylilyönti", minä taas olen erimieltä.. Mutta ehkä se lapsen hoidon kannalta kritisoi vähän liikaa miestä.. :)
Tänään mulla oli lääkäri sairaalalla kurkkutautien poliklinikalla. Mulla on ollut niin paljon angiinoita, niin nyt päätettiin että nielurisat leikataan (ja jäljellä olevat kitarisat)! Maaliskuussa siis tiedossa leikkaus.. Ensin meinattiin että leikattais vasta ens syksynä mutta sitten tajuttiin että Akselihan alkaa liikkumaan ja en pystykään niin hyvin lepäämään. Vähän pelottaa kun lueskelin netistä kaikkia kauhukertomuksia ja pitäs vielä pystyä poikaa kotona hoitaan ja imettään. Lääkäri sano, että yleensä pääsee heti leikkauspäivänä kotiin mutta mut jätetään yhdeks yöksi osastolle että saan sen ekan päivän leikkauksen jälkeen levätä. Mulla on jo nyt ikävä Akselia kun tiedän että joudun olemaan yön erossa.. Täytyy alkaa pakastaan maitoa, että mies saa sitten syötellä pojalle. Muuten saa siis imettää leikkauksen jälkeen normaalisti, mutta ekana vuorokautena kuulemma leikkauksesta ei saa koska on vielä nukutusainetta elimistössä. Maaliskuuta siis odotellessa...
Ai niin onko teiltä keltään leikattu nielurisoja? Kuinka kauan toipuminen kesti?
Ostin tänään myös itselleni pienen kynsien hoito setin

Miehen sisko sai tämmöisiä joululahjaksi ja ajattelin että kokeilen itsekin nyt kun kynteni on alkanut kasvamaan.. :) Minä en raaskinut ostaa kuin nämä kolme hoitotuotetta, jotka tulivat samassa paketissa. Jospa ne vähän kovettaisi mun lohkeilevia ja liuskottuvia kynsiä.
Tänään meillä on muuten ollut vaan ihan hömppä päivä, mies on pelannu pleikkarilla, minä hoitanut kynsiä ja sitten ollaan leikitty koko perhe. :) (Leikkien välissä pitää myös torkkua)
Minä laitoin myös pyykkiä, siivosin keittiön ja pesin lattiat, mies kävi kaupassa ja laittoi ruokaa! Nyt Akselia kylvettämään, Lumista alkanutta viikkoa! Toivottavasti sataisi vielä vähän lisää, no ei kyllä.

6 kommenttia:

 1. Puhumalla asiat selviää...ja jos ei puhumalla,kannattaa korottaa joskus ääntäki,puhutaan kokemuksen syvällä rinta äänellä...ei ole häpeä väsyä lapsen kans ja muutenki,ei me kaikki olla yhtä kovaa puuta..terv.astan emäntä...ps.voimia teille

  VastaaPoista
 2. Mun mieheltä leikattiin risat keväällä. Kotiin tuli leikkausta seuraavana päivänä. Toipuminen oli melko nopeaa kun muisti vain ettei syö kuumia tai liian karheita ruokia. Kaksi viikkoa piti muistaakseni miettiä mitä suuhunsa laittaa. Mehujäät oli pop tuona aikana! (OSTA PAKASTIMEEN!)Haavat aukesivat hänellä n. 2 vkon päästä leikkauksesta. Käytiin tipassa korva- ja kurkkupolilla, sitten sen jälkeen kaikki meni hyvin ja risojen poistaminen on auttanut mm. nukkumiseen paljon.

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että asiat selkeni :) Tsemppiä leikkaukseen jo nyt valmiiksi, oon kuullut että jätskiä saa ainakin syödä mielinmäärin sen jälkeen. Hahaa.

  VastaaPoista
 4. Jep, kyllähän asioilla on tapana järjestyä :) Mieskin myönsi tosiaan että voisi vähän enemmän auttaa kotitöissä :)
  Niin ja täytyy tosiaan varata jätskiä reilusti pakkaseen! Kivaa. :D

  VastaaPoista
 5. hyvä että ootte saaneet puhuttua ja asiat ovat selvinneet!

  käypä kurkkimassa mun blogista tän päivän päivitys ;)

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia Akselista :)minä ostin kanssa tuon kynsienhoitosetin, juurikin saman. olen ollut todella tyytyväinen :) voimia arkeen!

  VastaaPoista