sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kyläilyä:)

Taas tulee kerralla muutaman päivän kuulumisia...
Akselin kummitäti (miehen sisko) oli siis meillä kaksi yötä, maananantaista keskiviikkoon. Käytiin tiistaina Vantaalla Jumbossa. Mies ja kummitäti löysivät molemmat itselleen farkut mutta minä en oikein mitään... jos jotain ostan sen täytyy olla mieleistä :) Oli kuitenkin kiva kierrellä kaupoissa, ja Akselikin viihtyi vaunuissa hyvin! Aksu naureskeli itsekseen ja jutteli vaunuissa roikkuvalle lelulle :)
Torstaina lähdimme kohti Raumaa, Akselin toisen kummitädin luokse. Poikkesimme matkalla miehen tädin synttärijuhlissa. Raumalla olimme yhden yön, kiertelimme toisen päivän pitkin kaunista kaupunkia. Mukavaa oli, mutta matkat oli aika pitkät pikkumiehelle,varsinkin kun piti peräkkäisinä päivinä ajaa, 250km suuntaansa eli 500km yhteensä.. Perillä olimme pe-la yönä vasta kahden aikaan ja Akseli heräsi sitten jo aamu kahdeksalta... ai että äitiä väsytti mutta täytyi jaksaa touhuta ettei poitsu hermostu.. :) Me siis herätään Aksun kanssa yleensä vasta 10-11 aikaan.
Nyt ollaan kyllä vaan kotona, en jaksa vähään aikaan mihinkään lähteä! Eilen illalla käytiin kaikki saunomassa, tai no poitsu kylvetettiin suihkuhuoneessa ja odotteli meitä turvakaukalossaan. Siiten öljyiltiin ja laitettiin yökkärit.
Akseli on myös oppinut vähän jotain uutta: käsien tuijottelua ja lelukaaren lelutkin heiluvat kun niitä käsillä koskee :) Niin ja eilen illalla Aksu kääntyi selältä mahalleen, kaksi kertaa.. mutta vahinkoja ne taisi olla :) Ihanaa kun rakas oppii uutta <3Hyvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ikävä Akselia... äitiä ja isiä vähän myös;)

    VastaaPoista
  2. eikä kun Akku kasvaa niin nopsasti ! (: se tais ilmottaa eilisellä pienellä huudolla, että haluaa rentoutua hetken kotona äitin ja isin kanssa <3

    VastaaPoista