sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vuoden 2011 ensimmäisinä päivinä

Vuoden vaihdetta tosiaan juhlimme kotona. Tai no juhlittiin ja juhlittiin :D Käytiin vähän kävelemässä ulkona ja katseltiin raketteja, mitä muut ampuivat. Nennakin vähän säikähti raketteja niin että hyppäsi vaunujen tavarakoriin.. siinä sitten työnsin vaunuja molemmat lapset kyydissä. Huvittavan näköistä.
Akselikin testasi uusia joululahjaksi saamiaan kuulosuojaimia.
Uudenvuoden päivänä tulivat Akselin kummit Helsingistä meille. Laulettiin Singstaria ja pelattiin Wiillä. Herkuteltiin... Mutta nyt sitten alkaa tämän äidin terveellisemmät elämäntavat! Tiedän, imettäessä ei saa laihduttaa, mutta aion katsoa mitä suuhuni laitan ja käydä vaunulenkeillä enemmän. Nenna nauttii, minä nautin ja Akseli saa hyvät päikkärit ulkoilmassa :)
Tänään meille tuli miehen nuorin sisko, Akselin kummitäti hänkin :) Haettiin hänet Tampereelta, "puolesta välistä" meille. Samalla käytiin miehen mummilla kyläilemässä.
Kummitäti pääsee testaamaan meidän uutta joululahjaksi saatua ilmalla täyttyvää patjaa, toivottavasti siinä on hyvä nukkua :)
On niin ihanaa kun rakkaita käy kyläilemässä!
Minä ja Akseli alamme käymään nyt alkuvuodeta seurakunnan äitivauva- kerhossa. Toivottavasti siellä tapaisi muita nuoria äitejä, tai no miksei vähän vanhempiakin.. Olisi ihanaa vaihtaa kokemuksia. Maaliskuussa meillä on sitten suunnitteilla aloittaa vauvamuskari Sibeliusopistolla. Lukukausi maksaa muistaakseni n. 50e joten ei mielestäni ole paha. Sielläkin tapaa varmasti eri-ikäisiä äitejä ja vauvoja! :)

1 kommentti:

  1. oli kyllä hyvä nukkua uudella ilmapatjalla ja kiva olla kyläilemässä :D

    VastaaPoista